Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru Arșinel, criticat dur pentru că i-a luat apărarea medicului Lucan: „Are un tupeu absolut incredibil!”

Alexandru Arșinel, criticat dur pentru că i-a luat apărarea medicului Lucan: „Are un tupeu absolut incredibil!”

Alexandru Arșinel, criticat dur pentru că i-a luat apărarea medicului Lucan: „Are un tupeu absolut incredibil!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Ian 2018   •   20:49

Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisie de Sănătate din Camera Deputaţilor şi omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, îl critică pe actorul Alexandru Arşinel, care i-a luat apărarea medicului, spunând că acesta a avut parte de un transplant în mod preferential.

“Arşinel are un tupeu absolut incredibil! După ce a primit în mod preferenţial un rinichi cadou de la mafiotul de Lucan, la fel de lacomul de bani Alexandru Arşinel are obrăznicia fără margini să îi batjocorească pe bolnavii călcaţi în picioare şi jecmăniţi de acest Mengele al medicinii româneşti. Într-o declaraţie publică de astăzi, Arşinel îi ia apărarea celui care l-a favorizat în detrimentul altor bolnavi mai săraci care nu aveau statut de VIP. În opinia escrocului de Lucan actorul de comedie ar fi avut o importanţă socială mai mare ca alţi suferinzi”, scrie, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

Acesta reaminteşte de scrisoarea făcută publică în urmă cu patru ani în care îi reproşa actorului că a avut parte de un tratament preferential, în timp ce mai mulţi copii erau pe listele de aşteptare.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel Mihai Lucan
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close