Antena 3 CNN Actualitate Social Ana Maria are cinci ani, dar nu a aflat niciodată ce înseamnă să te bucuri de copilărie. Într-o casă sărăcăcioasă din județul Iași, copila își trăiește zilnic drama

Ana Maria are cinci ani, dar nu a aflat niciodată ce înseamnă să te bucuri de copilărie. Într-o casă sărăcăcioasă din județul Iași, copila își trăiește zilnic drama

La doar cinci ani, Ana Maria trăiește o adevărată dramă. Nu a aflat niciodată ce înseamnă să te bucuri de copilărie. Iar fiecare zi înseamnă pentru ea un nou coșmar.

Ana Maria are cinci ani, dar nu a aflat niciodată ce înseamnă să te bucuri de copilărie. Într-o casă sărăcăcioasă din județul Iași, copila își trăiește zilnic drama
Sursa foto: Foto: BZI
08 Ian 2020   •   16:59

Fetița trăiește în condiții greu de imaginat, într-o cocioabă din Podu Iloaiei, înconjurată de munți de gunoaie și noroaie.

Minorul a fost dat afară din grădiniță după ce personalul de acolo a depistat-o cu păduchi, asta în vreme ce părinții fetiței colindă barurile din localitate.

Văzând în ce condiții mizerabile locuiește și în ce stare deplorabilă a ajuns, rudele fetiței au luat-o forțat pe aceasta din cocioabă și au cazat-o în vila lor din centrul Iașului, cu intenția de a o înfia.

Copilul născut în anul 2014 provine dintr-o familie total dezorganizată. Tatăl ei, Ștefan Horhotă, în vârstă de 40 de ani, este un fost pușcăriaș care are mai multe condamnări la activ și mai mulți ani în spatele gratiilor. Acesta s-ar fi cunoscut cu soția sa pe internet, la scurt timp după ce a ieșit din pușcărie, fiind condamnat pentru furt și tâlhărie, scrie BZI.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close