Antena 3 CNN Actualitate Social Analiștii economici, avertisment către România în criza coronavirusului: Recesiunea economică nu va putea fi evitată!

Analiștii economici, avertisment către România în criza coronavirusului: Recesiunea economică nu va putea fi evitată!

Analiştii economici avertizează că România nu va putea să evite recesiunea economică în perioada următoare, pe fondul probelemelor întâmpinate de principalii parteneri comerciali ai ţării, respectiv Italia şi Germania. 

Analiștii economici, avertisment către România în criza coronavirusului: Recesiunea economică nu va putea fi evitată!
14 Mar 2020   •   18:30

La acestea se adaugă şi bâlbâielile Guvernului Orban în ce priveşte luarea unor măsuri concrete care să spijine economia ţării.

”Este halucinnat, în condițile în care vorbim despre economia fricii pentru urmatorii 3-5 ani, vorbim de măsuri pentru ca economia României să nu fie afectată în trei-cinci ani.

Germania și Italia, partenerii comerciali principali ai Românii vor intra în recesiune, iar noi vom avea recesiunea mai rea decât IT și Germnia din cauza șovăielilor guvernului. Acest gen de economie care presupune măsuri țintite, concrete și nu blaturi ordinare cum vedem în Parlament zilele acestea”, a declarat Radu Soviani, analist economic.

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close