Antena 3 CNN Actualitate Social Antena 3 a prezentat documentul. Cum arată formularul pentru obținerea certificatului de liberă circulație în Italia

Antena 3 a prezentat documentul. Cum arată formularul pentru obținerea certificatului de liberă circulație în Italia

Antena 3 a prezentat în exclusivitate, luni seară, formularul pentru obținerea certificatului de liberă circulație în Italia.

Antena 3 a prezentat documentul. Cum arată formularul pentru obținerea certificatului de liberă circulație în Italia
09 Mar 2020   •   23:27

Premierul italian a declarat toată Italia o zonă de risc. Toate masurile pentru Lombardia se aplică la nivelul întregii țări. Dacă nu au certificatul pentru ciruclație din partea autorităților, cetățenii riscă trei luni în închisoare.

"Numele, datele personale... "Declar pe propria răspundere" - că merge din direcția cutare, în direcția cutare. "Am luat la cunoștință de masurile decretului - și este trecut aici decretul". În continuare, "care sunt motivele deplasării" - și aici sunt catvea  căsuțe: serviciu, situație excepțională, situație de sănătate. "Și voi intra la domiciliu la data de". Adică certificatul nu este pe perioadă nedeterminată - de la data de, la data de pentru motivele exprimate în aceste căsuțe. Semnătură pe proprie răspundere și trebuie să fie avizata de politie", a explicat Mihai Gâdea.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close