Antena 3 CNN Actualitate Social Anunț inedit făcut de un patron de pompe funebre: „Ştaţi acasă, dacă nu vreţi să ajungeţi la noi. Să ştiţi că stocul este disponibil"

Anunț inedit făcut de un patron de pompe funebre: „Ştaţi acasă, dacă nu vreţi să ajungeţi la noi. Să ştiţi că stocul este disponibil"

Anunț inedit lansat de un patron de pompe funebre. Deși afacerea sa ar avea de suferit, tânărul îi încurajează pe oameni să stea acasă.

Anunț inedit făcut de un patron de pompe funebre: „Ştaţi acasă, dacă nu vreţi să ajungeţi la noi. Să ştiţi că stocul este disponibil"
25 Mar 2020   •   20:37

Cătălin Olaru din Focșani speră ca oamenii să respecte deciziile autorităților, pentru a evita perspectiva dură a morții.

Tânărul patron a înregistrat un mesaj video, nădăjduind că va fi urmărit de cât mai multă lume iar numărul morţilor în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 să rămână zero în Vrancea, ca acum.

Mesajul transmis este următorul: ”Am un mesaj pentru dumneavoastră, dragi români. Din ţară cât şi de afară, pentru că noi facem, şi repatrieri. Ştaţi acasă, dacă nu vreţi să ajungeţi la noi. Să ştiţi că stocul este disponibil".

 

×
Subiecte în articol: coronavirus

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close