Antena 3 CNN Actualitate Social Aștepta microbuzul 310 din Constanța, când un bărbat s-a apropiat de ea. Ce a urmat este de-a dreptul revoltător

Aștepta microbuzul 310 din Constanța, când un bărbat s-a apropiat de ea. Ce a urmat este de-a dreptul revoltător

O femeie din Constanța aștepta microbuzul 310, când un bărbat s-a apropiat de ea. A urmat ceva de-a dreptul revoltător, iar oamenii care așteptau nu au rămas indiferenți și au încercat să intervină.

Aștepta microbuzul 310 din Constanța, când un bărbat s-a apropiat de ea. Ce a urmat este de-a dreptul revoltător
Sursa foto: Foto: replicaonline.ro
13 Ian 2020   •   14:57

Femeia a fost agresată în stația de autobuz, dar și în mijlocul de transport de către soțul său, de care era despărțită de doi ani, nu însă și legal. 

 Aceasta a plecat de acasă, sătulă de bătăile, violurile și geloziile individului. De atunci, este urmărită, hărțuită și amenințată pretutindeni de către soțul său, despre care spune că umblă cu cuțitul după ea.

Pe 7 ianuarie, femeia aștepta autobuzul 310 pentru a o transporta la serviciu, moment în care și-a făcut apariția soțul. A început s-o agreseze, iar martorii i-au sărit în ajutor, însă și aceștia au fost agresați de individul violent. După ce s-a urcat în microbuz, în urma ei a venit și soțul său, care a continuat cu agresiunile și amenințările, cerându-i să-i dea casa.

De altfel, și în 2017, dar și în 2018, femeia a mai obținut ordine de protecție, însă bărbatul nu s-a potolit, continuând să-i facă viața femeii un calvar. Magistrații au decis, pe 10 ianuarie, să emită un nou ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni, scrie replicaonline.ro.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close