Antena 3 CNN Actualitate Social Au plimbat cadavrul la cumpărături! Detalii tulburătoare despre crima din județul Bihor

Au plimbat cadavrul la cumpărături! Detalii tulburătoare despre crima din județul Bihor

Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală în cazul unei crime care a șocat comunitatea din Girişu de Criş, județul Bihor.

Au plimbat cadavrul la cumpărături! Detalii tulburătoare despre crima din județul Bihor
Sursa foto: Foto: Bihoreanul
16 Ian 2020   •   12:23

Concubina care a comandat crima şi asasinii lui Nicolae Cardoş, bărbatul din Girişu de Criş dat dispărut săptămâna trecută şi găsit mort pe marginea unui canal colector din satul Berechiu, s-au dus cu cadavrul victimei la un magazin din Oradea, pentru a cumpăra tocmai soda caustică cu care l-au desfigurat.

Informaţia reiese din referatul de arestare întocmit pe numele celor trei criminali transmis, potrivit Bihoreanul.

Potrivit documentului, în seara zilei de 4 ianuarie, disputa între Cardoş şi concubina lui, Gajdos Klara, a pornit după ce bărbatul "i-a adresat cuvinte jignitoare fiicei sale", o adolescentă în vârstă de 15 ani.

Enervată, femeia le-a propus fiului ei, Kis Atilla (montaj foto sus), şi prietenului fetei, Ionuţ Flonta (montaj foto jos), să-i aplice o corecţie, "fără însă a-l ucide" şi tot ea i-a înmânat lui Flonta "un sucitor din lemn pentru a-l lovi pe acesta în cazul în care va continua să le adreseze jigniri şi ameninţări ei sau fiicei sale".

Cardoş, bărbat ucis la Girişu de CrişÎn acel moment, spun procurorii, Cardoş (foto) a luat un cuţit şi a început să o înjure, motiv pentru care femeia a plecat într-o cameră în care se aflau adolescenta şi cei doi tineri, unde i-a convins pe aceştia din urmă să-l ucidă. 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close