Antena 3 CNN Actualitate Social Avea doar șase ani când pentru ea a început coșmarul. A fost violată de propriul său tată, iar abuzul a continuat ani întregi. Într-o zi, adevărul crunt a ieșit la iveală din pură întâmplare

Avea doar șase ani când pentru ea a început coșmarul. A fost violată de propriul său tată, iar abuzul a continuat ani întregi. Într-o zi, adevărul crunt a ieșit la iveală din pură întâmplare

Copilărie furată pentru o adolescentă, ajunsă acum la vârsta de 12 ani. Avea doar șase ani, când copila din comuna ieșană Răducăneni a fost violată de propriul său tată.

Avea doar șase ani când pentru ea a început coșmarul. A fost violată de propriul său tată, iar abuzul a continuat ani întregi. Într-o zi, adevărul crunt a ieșit la iveală din pură întâmplare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Ian 2020   •   14:17

Tatăl a fost recent trimis în judecată pentru viol în formă continuată. El este acuzat că timp de patru ani și-a abuzat sexual singurul său copil. Ceea ce s-a întâmplat la Răducăneni este greu de descris în cuvinte. Alcoolul, lipsa educației și pornirile animalice ale unui individ ce este din greșeală tată au distrus poate cei mai frumoși ani din copilăria micuței.

„Profitând de imposibilitatea minorei de a-și exprima voința și de a se apăra, bărbatul a molestat-o sexual și ar fi pus-o de mai multe ori să-i facă sex oral”, a precizat o sursă din cadrul anchetei pentru BZI. 

De fiecare dată când T.C. a batjocorit-o pe fiica sa, totul s-a întâmplat în locuință. Grav este însă faptul că mama fetei era în majoritatea cazurilor de față. Nu se știe exact dacă scenele sexuale se petreceau de față cu femeia, însă este clar faptul că aceasta știa tot ce se întâmplă.

De aproape doi ani a fost luată din familie și a ajuns în grija unui asistent maternal, după ce un vecin a semnalat cazul autorităților. 

×
Subiecte în articol: fetita abuzata de tata
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close