x close

Băiețelul bolnav de cancer a visat dintotdeauna să devină polițist. După ce a ieșit din spital, a avut parte de surpriza vieții lui: ”A devenit erou după ce l-a prins pe hoț” (VIDEO)

19 Feb 2020   •   15:59
Băiețelul bolnav de cancer a visat dintotdeauna să devină polițist. După ce a ieșit din spital, a avut parte de surpriza vieții lui: ”A devenit erou după ce l-a prins pe hoț” (VIDEO) Foto: Captura Video Twitter

Allan Harris este un băiețel curajos care trăiește cu o tumoră de țesut moale în stomac.

După ce a petrecut mult timp în spital, micuțul și-a dorit o zi specială, iar o asociație de caritate s-a oferit să îi îndeplinească visul. Tânărul de șapte ani, din Swansea, visează să fie ofițer de poliție într-o zi, iar organizația a reușit să-îi determine pe polițiștii din West Yorkshire să să-i ofere lui Allan o amintire frumoasă, scrie metro.co.uk.

Aceștia au pus în scenă o crimă falsă: atacarea și arestarea pentru a-i arăta prin ce situație trec fiecare dintre ei. Fundația a organizat pentru el o excursie în Țara Galilor unde să petreacă o zi în centrul de pregătire și dezvoltare al Poliției West Yorkshire, care ar lucra la o operațiune specială, numită Avenger.

I s-a dat chiar și o uniformă și a fost escortat de poliție. Micuțul i-a ajutat bucuros pe polițiști să prindă și să aresteze așa numitul hoț.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati