Antena 3 CNN Actualitate Social Bogdan Gigină a murit acum un an în coloană oficială. Ce a descoperit abia acum tatăl său în telefonul lui Bogdan

Bogdan Gigină a murit acum un an în coloană oficială. Ce a descoperit abia acum tatăl său în telefonul lui Bogdan

 Bogdan Gigină a murit acum un an în coloană oficială. Ce a descoperit abia acum tatăl său în telefonul lui Bogdan
20 Aug 2016   •   15:07

Tatăl lui Bogdan Gigină, polițistul care a murit în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, face dezvăluiri cutremurătoare, scrie cancan.

Printre mesajele din telefonul lui Bogdan se regasesc multe din discutiile cu colegii lui de schimb din ultimele luni. In zilele nefavorabile din punct de vedere meteorologic si doar atunci cand nu erau desemnati pentru coloana oficiala, ci la programul normal de dirijare a traficului, ei nu ieseau cu motor. In data de 20 octombrie 2015 a fost desemnat Bogdan pentru coloana oficiala a lui Oprea, desi, conform graficului de prezenta din ziua aceea, Bogdan avea program de opt ore. Accidentul survine in ora a-12-a de program. Erau zile cand programul sarea de 16h, 18h... doar pentru a fi deplasat oficialul roman de la restaurant la toaleta proprie si retur, ori pe la vreun ballroom. Rugamintea noastra catre toti colegii lui Bogdan este sa vorbiti, spuneti doar adevarul. Este singurul lucru si cel mai important pe care puteti sa-l faceti pentru sufletul celui care a fost colegul si omul Bogdan Cosmin Gigina, dar si pentru noi, parintii, care nu ne dorim decat dreptate si adevar”, a spus barbatul.

×
Subiecte în articol: Bogdan Gigină
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close