Antena 3 CNN Actualitate Social Bolile fac ravagii printre angajaţii Primăriei Craiova. Ce spun actele oficiale

Bolile fac ravagii printre angajaţii Primăriei Craiova. Ce spun actele oficiale

Bolile fac ravagii printre angajaţii Primăriei Craiova, conform actelor oficiale! Salariaţii primăriei doar în anul 2019, au avut în total, 10 ani de concediu medical.

Bolile fac ravagii printre angajaţii Primăriei Craiova. Ce spun actele oficiale
08 Ian 2020   •   08:28

Molima care bântuie prin primărie, conform actelor municipalităţii, se cheamă, citez: "boala obişnuită"! Colega noastră, Gabriela Mladin ne spune totul despre afecţiunea ciudată, dar şi cum sunt răsplătiţi angajaţii primăriei pentru condiţiile periculoase şi vătămătoare în care lucrează. 

Angajaţii Primăriei Craiova au avut 10 ani de concediu medical anul trecut. După ce şi-au dat sporuri de periculozitate, sute de angajaţi au petrecut aproape 3500 de zile în concediu medical conform DSP Dolj. Fiecare salariat al primăriei a stat în medie, în concediu medical câte 17 zile. 3

Angajaţii primăriei Craiova bat record după record. După ce şi-au dat sporuri de periculozitate, sute de angajaţi au petrecut mii de zile în concediu medical. 
GdS a dezvăluit anul trecut că angajaţii Primăriei Craiova primesc sume mari drept spor de periculozitate sau de condiţii vătămătoare. 

La vremea respectivă, arătam cum toţi angajaţii primăriei primesc spor de condiţii periculoase sau vătămătoare, în procent de aproximativ 14% din salariul de bază. 
Aşa s-a ajuns la situaţia ca directori şi alţi şefi din Primăria Craiova să aibă sporul brut mai mare decât un salariu minim net pe economie. Cel mai mare spor de periculozitate din Primăria Craiova este de 1.808 lei brut pe lună. Inclusiv simplii angajaţi beneficiază de sporuri de periculozitate sau de condiţii vătămătoare. 

×
Subiecte în articol: Craiova
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close