Antena 3 CNN Actualitate Social Bonă bătută cu pumni şi picioare de mama copilului pe care-l avea în grijă. Momentul a fost înregistrat

Bonă bătută cu pumni şi picioare de mama copilului pe care-l avea în grijă. Momentul a fost înregistrat

Scena şocantă a fost filmată la sfârşitul anului 2019. Bona este o tânără din Republica Moldova, care a fost angajată de doi soţi din municipiul Suceava pentru a avea grijă de un copil.

Bonă bătută cu pumni şi picioare de mama copilului pe care-l avea în grijă. Momentul a fost înregistrat
15 Ian 2020   •   17:06

În imaginile filmate de un martor impasibil se vede cum tânăra este lovită cu pumnii şi picioarele.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de un tânăr din Buzău, care a declarat pentru „Adevărul” că a găsit filmuleţul pe internet. Filmarea şocantă a fost sesizată Poliţiei. Speriat de reacţiile pe care le-a provocat în spaţiul virtual, tânărul a şters postarea.

În imagini apare o femeie, care o loveşte cu bestialitate pe o tânără. Victima este lovită cu pumni şi picioare de mama copilului. La agresarea fetei a asistat şi o a treia persoană, care a filmat întreaga scenă. Martorul nu a reacţionat ca să o tempereze pe bătăuşă. Din informaţiile furnizate de surse din anchetă, victima este o tânără din Republica Moldova care a fost angajată de doi soţi din Suceava ca să aibă grijă de un copil.

Video aici.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close