Antena 3 CNN Actualitate Social Carina are 17 ani, este olimpică la flaut și are nevoie de ajutor. O boală gravă îi amenință viața

Carina are 17 ani, este olimpică la flaut și are nevoie de ajutor. O boală gravă îi amenință viața

Carina are 17 ani, este olimpică la flaut și are nevoie de ajutor. O boală gravă îi amenință viața
Sursa foto: Foto: facebook
22 Feb 2016   •   09:48

Carina are 17 ani și este olimpică la flaut. Are vise mari, însă un diagnostic aflat anul trecut îi pune viața în pericol, iar acum tânăra are nevoie de ajutor.

Carina a fost diagnosticată în anul 2015 cu epilepsie de lob temporal cauzat de un chist pe lobul temporal stâng. Viața îi este pusă în pericol, deoarece chistul creşte rapid, îi presează creierul şi îi provoacă crize epileptice atipice. De aceea, tânăra are nevoie urgentă de o operație pe creier, însă costurile intervenției chirurgicale îi depășesc posibilitățile materiale, scrie libertatea.ro.

Carină, elevă în Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timișoara, este așteptată pe 10 martie în Italia, unde neurochirurgul Domenico D’Avella de la Clinica Ospedale di Neurologia Padova o va supune unei intervenții chirurgicale. Operația costă 25.000 de euro, sumă pe care tânăra nu îi are, motiv pentru care prietenii ei s-au mobilizat, pentru a o ajuta să strângă banii de care are nevoie.

Pe Facebook a fost creată o pagină, Universul Carinei, unde prietenii tinerei de 17 ani fac apel la toți cei care vor să o ajute pe Carina să trăiască, să contribuie cu orice sumă, pentru ca tânăra să poată ajunge în Italia.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close