Antena 3 CNN Actualitate Social Cazul şocant al bebeluşului găsit într-o casă părăsită. Mama care l-a ţinut trei zile în frig este infirmieră

Cazul şocant al bebeluşului găsit într-o casă părăsită. Mama care l-a ţinut trei zile în frig este infirmieră

Informaţii şocante ies la iveală în cazul femeii care îşi ţine de zile întregi copilul nou-născut într-o casă părăsită, fără vreun mijloc de încălzire. Femeia este infirmieră la Spitalul Orăşenesc Balş.

Cazul şocant al bebeluşului găsit într-o casă părăsită. Mama care l-a ţinut trei zile în frig este infirmieră
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Ian 2020   •   17:26

Femeia are 40 de ani, este văduvă de aproximativ doi ani şi mai are doi copii, fiica fiind la rândul său căsătorită. Mai are un băiat, elev în şcoala primară, iar din primele informaţii, femeia ar fi ascuns naşterea de ruşinea copiilor. Mai mult, ar fi spus că nici măcar nu şi-a dat seama că este însărcinată, venirea pe lume a celui mic fiind o surpriză, scrie adevarul.ro.

Şocant este faptul că Tatiana Truţă lucrează în domeniul medical, fiind infirmieră în cadrul Spitalului Orăşenesc Balş. Copilul, pe care medicii spun că l-ar fi născut cu trei zile în urmă, a fost găsit într-o casă părăsită, care îi aparţine mamei femeii şi care este situată la o distanţă destul de mare de domiciliul Tatianei Truţă.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close