Antena 3 CNN Actualitate Social Conferință eveniment cu profesori "Cum ne adaptăm la secolul vitezei"

Conferință eveniment cu profesori "Cum ne adaptăm la secolul vitezei"

Într-o țară ca România unde, în fiecare an, avem impresia că nivelul educațional al cetățenilor scade, este nevoie de modele. Adaptarea la noua societate care evoluează cu o viteză senzațională nu se poate face cu instrumente învechite și cu informații care nu mai sunt de interes pentru noile generații. De aceea este bine să învățăm și din experiența altora care s-au adaptat deja la societatea vitezei păstrând valorile de bază.

Conferință eveniment cu profesori "Cum ne adaptăm la secolul vitezei"
Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Dima    |    22 Aug 2023   •   19:48

Unul dintre evenimentele notabile în care profesorii români vor putea face schimb de experiență cu profesori și specialiști de renume mondial este conferința anuală organizată de Fischer International în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Cele mai luminate minți din domeniul învățării limbii engleze, formatori, autori și specialiști în educație de la edituri precum Oxford University Press, National Geographic Learning și Cambridge University, se reunesc în perioada 1-2 septembrie, pentru a schimba idei, a inova și a inspira.

Tema acestei ediții este: „Impactul Inteligenței Artificiale (AI) asupra educației și regândirea rolului acesteia în era digitală”.

Cum puteți participa gratuit la conferință

La evenimentul care se va desfășura și online și fizic, înscrierile se pot face pe fundatiadanvoiculescu.ro/ și pe cartiengleza.ro/.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României oferă gratuit pentru 50 de persoane interesate șansa de a participa online la programele desfășurate pe parcursul celor 2 zile din cadrul conferinței. Din rândul celor care vor completa formularul de înscriere, prin tragere la sorți, vor fi selectați cei 50 de participanți.


 


 


 


 


 


 


 

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close