Antena 3 CNN Actualitate Social Convorbirea halucinantă dintre un poliţist şi sora unei femei ameninţate de iubit cu ciobul la gât: „A luat-o cu forţa, nu ştiu ce-i face“

Convorbirea halucinantă dintre un poliţist şi sora unei femei ameninţate de iubit cu ciobul la gât: „A luat-o cu forţa, nu ştiu ce-i face“

Radu Daniel Bogdan, un tânăr din judeţul Dâmboviţa, trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Convorbirea halucinantă dintre un poliţist şi sora unei femei ameninţate de iubit cu ciobul la gât: „A luat-o cu forţa, nu ştiu ce-i face“
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Ian 2020   •   16:51

Bărbatul este acuzat că, în noaptea de 29 spre 31 ianuarie 2018, şi-a ameninţat cu moartea partenera de viaţă pe care ulterior a forţat-o să meargă la el acasă, agresând-o cu o sticlă de bere spartă, pe care i-a ţinut-o în permanenţă la gât. Femeia fugise de acasă tocmai din cauza bătăilor primite de la Bogdan şi se refugiase la sora ei. 

În timp ce i se cerea să intervină de urgenţă pentru că o persoană se afla în pericol iminent, poliţistul insista să afle numărul casei, deşi femeia descrisese cu lux de amănunte unde se află domiciliul ei, scrie Adevărul.

„Am vrut să mă bag s-o apăr şi s-a dat şi la mine să dea cu ce avea în mână si n-am putut să mă bag s-o apăr şi a luat-o cu forţa, a urcat-o în maşină şi nu ştiu unde a dus-o, nu ştiu ce-i face, nu....”, i-a spurt sora femeii polițistului.

„Daţi-mi numărul casei pentru că este o oră destul de târzie .... Imediat, staţi o secundă să caut  5 mii cam aşa nu mai ţin minte 112:

Nu există un număr aşa de mare”, este replica polițistului.
 

×
Subiecte în articol: Dambovita Radu Daniel Bogdan
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close