Antena 3 CNN Actualitate Social Cum a ajuns un român să-şi recupereze maşina la 18 ani după ce i-a fost furată

Cum a ajuns un român să-şi recupereze maşina la 18 ani după ce i-a fost furată

Mai bine mai târziu decât niciodată, spune o vorbă din bătrâni. Un bărbat care a reclamat furtul unei maşini Mercedes la începutul anului 2000 a reușit să își recupereze mașina, în urma unei anchete proprii.

Cum a ajuns un român să-şi recupereze maşina la 18 ani după ce i-a fost furată
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Ian 2020   •   18:04

Un timişorean a dat în judecată Ministerul Finanţelor şi MAI, cerând să-i fie plătiţi peste 120.000 de euro lipsa de folosinţă a unei maşini pe care Poliţia a ţinut-o în custodie timp de 18 ani, restituindu-i o epavă pe roţi.

Totul a început în anul 2000, când Marian Lupu a reclamat furtul unui Mercedes 250 a cărui valoare era la vremea respectivă de peste 10.000 de mărci. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a adus maşina din Italia în baza unei procuri din partea proprietarului, un bărbat pe nume Steffano Bugati, care-i permitea românului să facă ce doreşte cu autoturismul, inclusiv să şi-l vândă sieşi. La scurt timp după furt, în urma unei anchete proprii, timişoreanul a identificat maşina furată în Călimăneşti, judeţul Vâlcea.

Bărbatul a anunţat Poliţia, care a recuperat autoturismul şi l-a preluat în custodie pentru continuarea anchetei. Pe parcursul cercetărilor, timişoreanul a depus mai multe cereri de restituire a maşinii, dar acestea i-au fost respinse pe motiv că nu este el proprietarul maşinii, ci italianul Steffano Bugati, de la care românul susţine că a luat maşina în baza procurii, scrie Adevărul.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close