Antena 3 CNN Actualitate Social Cum a reuşit să fugă din ţară fiul unui poliţist din Olt care are de ispăşit 8 ani de închisoare

Cum a reuşit să fugă din ţară fiul unui poliţist din Olt care are de ispăşit 8 ani de închisoare

Fiul unui poliţist din Olt, care a înjunghiat doi oameni şi a stat după gratii doar 2 luni pentru că procurorii au „uitat“ să mai ceară prelungirea mandatului de arestare preventivă, a reuşit să fugă. Magistraţii au stabilit că individul este extrem de periculos şi au dispus prelevarea de probe biologice pentru a fi introduse în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Cum a reuşit să fugă din ţară fiul unui poliţist din Olt care are de ispăşit 8 ani de închisoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Ian 2020   •   10:13

Totul a început în noaptea de 17 spre 18 martie 2017, când Marius Iliuţă Bucureşteanu a înjunghiat doi oameni în faţa unui bar din localitatea Vişina, judeţul Olt. Iliuţă a vrut să se răzbune pe una dintre victime pentru că figura ca martor într-un alt dosar în care tânărul era cercetat pentru alte acte de violenţă. Loviturile de cuţit aplicate victimelor au fost extrem de puternice. 

Laurentiu George Mitrache, de 31 de ani, din municipiul Slatina, si Daniel Murgea, de 22 ani, din comuna Brebeni, au necesitat multe zile de îngrijiri medicale în spital. La zece zile după săvârşirea tentativei de omor calificat, tânărul a fost arestat.

Continuarea pe adevarul.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close