Cum s-a dat de gol un hoț din Suceava? Lăcomia sa nu a avut limite

13 Ian 2020   •   13:31
Cum s-a dat de gol un hoț din Suceava? Lăcomia sa nu a avut limite Foto: Pixabay.com

Un hoț din județul Suceava nu a avut limite în lăcomie, atunci când a furat portofelul unui consătean.

Un tânăr de 26 de ani din Frătăuţii Vechi s-a dus la bar, unde s-a aşezat la o masă la care se mai găseau încă 11 persoane.

S-a dezbrăcat de geacă şi a pus-o pe spătarul scaunului, iar într-un moment de neatenţie portofelul pe care îl avea într-un buzunar al jachetei a dispărut.

În portofel avea mai multe acte, respectiv cartea de identitate, cardul bancar, permisul de conducere, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Germania, precum şi 400 de euro şi 630 de lei. De asemenea, în portofel mai era şi un bilet la pariuri sportive, care s-a dovedit câştigător. Este vorba despre un bilet cu un meci de la Campionatul European de Handbal masculin şi două meciuri de fotbal.

Pentru că numărul suspecţilor era destul de mare, poliţiştii s-au gândit că poate hoţul a avut proasta inspiraţie să meargă la sediul casei de pariuri şi să revendice premiul. Intuiţia oamenilor legii avea să dea rezultate, iar după ce au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere au constatat că suma de 666 de lei a fost ridicată de un localnic, scrie Monitorul de Suceava.

Parteneri
x close