Antena 3 CNN Actualitate Social Cum zboară românii cu avionul: „Se îmbracă cu gecile şi iau valizele în braţe cu 20 de minute înainte de aterizare“ 

Cum zboară românii cu avionul: „Se îmbracă cu gecile şi iau valizele în braţe cu 20 de minute înainte de aterizare“ 

Cum zboară românii cu avionul: „Se îmbracă cu gecile şi iau valizele în braţe cu 20 de minute înainte de aterizare“ 
Sursa foto: Foto: pexels.com
02 Feb 2019   •   11:38

Claudia Guţulescu este o româncă originară din Drobeta-Turnu Severin care trăieşte de mai mulţi ani în Londra. Claudia lucrează la un lanţ de pub-uri şi restaurante din Marea Britanie și a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat în timpul unei curse aeriene Timişoara-Londra. 

„Aterizam. Tot avionul se îmbracă cu gecile și își ia valizele în brate cu 20 de minute înainte. O tensiune de o tai cu cuțitul. Toți așteaptă cursa nebuna a ieșirii din avion, de parca viețile lor ar fi în joc. Și, bineînțeles, toți în picioare în momentul în care trenul de aterizare atinge pista, în ciuda rugăminților însoțitorilor de zbor de a lua loc pana când avionul se oprește.

Scot valize, împart bagaje unii peste capetele altora. Măsoară cu coada ochiului oamenii din jur, încercând sa analizeze dacă ii pot "dovedi" în goana spre ieșire. Tot culoarul de mijloc e ocupat de oameni și bagaje. Ma ridic și eu, presata de colega din stânga. Când, deodată, simt o împinsatura atât de puternica încât sunt propulsata la loc în scaun. Femeia cu bagajul aflat la trei scaune distanta, încearcă sa ajungă în disperare la el”, a scris Claudia Guţulescu, pe pagina sa de Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: avion romani
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close