Antena 3 CNN Actualitate Social Seismic Center, semnal de alarmă: Un cutremur mare ar putea avea loc în august sau septembrie

Seismic Center, semnal de alarmă: Un cutremur mare ar putea avea loc în august sau septembrie

Seismic Center a publicat pe pagina de Facebook intervalul din acest an când un cutremur puternic ar putea lovi România. Se pare că cele mai mari riscuri se găsesc în august și septembrie.

Seismic Center, semnal de alarmă: Un cutremur mare ar putea avea loc în august sau septembrie
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Feb 2020   •   11:14

”Intervale de interes.

Nu știm exact dacă în acest interval se va produce sau nu un seism puternic în România, dar, conform statisticii factoriale, intervalul poate deveni unul de interes dacă factorii și evoluția seismicității locale, regionale și globale vor evolua anormal după posibile tipare precursoare istorice dar și curente, tipare și evoluții prezentate și în studiile de specialitate existente.

(...) Intervalele publicate mai sus nu reprezintă data producerii unui cutremur dar reprezintă o statistică privind creșterea activității seismice ce poate avea ca rezultat intensificarea magnitudinii regionale, atât știm în acest moment și asta v-am comunicat. Bineînțeles că se pot extrage mai multe informații până atunci dacă va exista un interes și sprijin. Noi am încercat, dar nu depinde numai de noi.

Chiar dacă vom trece cu bine de acest interval și nu va fi nimic, Vrancea prezintă o evolutțe de minim și maxim ce poate deveni instabilă în următorii ani conform tipologiei seismice istorice.” scrie Seismic Center, pe Facebo

×
Parteneri
Peste un milion de familii de români vor trăi mai bine din această lună
x close