Antena 3 CNN Actualitate Social Făcea Live pe Facebook, fără să știe că avea să-și filmeze moartea. Imagini dramatice din centrul Craiovei (VIDEO cu puternic impact emoțional)

Făcea Live pe Facebook, fără să știe că avea să-și filmeze moartea. Imagini dramatice din centrul Craiovei (VIDEO cu puternic impact emoțional)

Momente dramatice în centrul Craiovei transmise Live pe Facebook.

Făcea Live pe Facebook, fără să știe că avea să-și filmeze moartea. Imagini dramatice din centrul Craiovei (VIDEO cu puternic impact emoțional)
Sursa foto: Foto: ziaruldecraiova.ro
13 Ian 2020   •   16:51

Un grav accident rutier în urma căruia o tânără de 25 ani a murit la Craiova în noaptea de duminică spre luni, 13 ianuarie, a fost transmis live pe Facebook.

O maşină condusă de un tânăr de 25 ani, din Craiova, a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma impactului o tânără în vârstă de 25 ani, din Siliştea Crucii, pasageră în autoturism, a fost grav rănită. Fata a avut nevoie de resuscitare şi a răspuns manevrelor, însă la câteva ore de la producerea accidentului a decedat.

În momentul accidentului, atât ea, cât şi o altă tânără care se afla în maşină, transmiteau live pe conturile lor de Facebook, fumau, cântau şi dansau. Cu o secundă înainte de accident, tânăra îi strigă şoferului "Condu, bă, ca lumea!", după care se aude impactul, iar fata scapă telefonul din mână, scrie Adevărul

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close