Fiica sa a scăpat cu viață dintr-un accident cumplit. Decizia incredibilă luată de o femeie din Rovinari: „E un pact făcut cu soțul meu!”

26 Ian 2020   •   14:52
Fiica sa a scăpat cu viață dintr-un accident cumplit. Decizia incredibilă luată de o femeie din Rovinari: „E un pact făcut cu soțul meu!” Foto: Adevarul

Recunoscătoare că fiica ei a scăpat fără sechele dintr-un accident grav, o femeie din Rovinari a încheiat cu soţul ei un pact care îi permite să-şi dea tot salariul pentru cei care au nevoie de ajutor.

O femeie din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, angajată ca vânzătoare la un fast food din localitate, îşi cheltuieşte de peste doi ani de zile tot salariul pentru ajutarea persoanelor sărmane.

Cristina Lia (43 de ani) spune că a încheiat un pact cu soţul ei, în urma accidentului rutier în care a fost implicată fiica lor. Cu toate că a fost rănită grav la coloana vertebrală, tânăra a scăpat fără să aibă sechele. „Eu primesc salariul săptămânal. Dacă nu aş lua banii în acest fel, în săptămâna următoare nu aş putea să fac nimic. Salariul meu îl folosesc în totalitate pentru a-i ajuta pe semenii mei. Este un pact pe care l-am încheiat în urmă cu doi ani cu soţul meu, după accidentul fiicei mele. A acceptat mai greu la început, dar apoi s-a obişnuit să nu se mai bazeze pe banii mei. Soţul meu lucrează ca electrician la o carieră minieră. Lucrez de 20 de ani, iar soţul meu de peste 20 de ani şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, avem tot ce ne trebuie: maşină, o locuinţă şi am reuşit să renovăm locuinţa socrilor. Nu am calculat suma pe care am cheltuit-o în cei doi ani şi jumătate. În orice caz, toate salariile mele au fost folosite în acest mod“, a povestit Cristina Lia pentru Adevărul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close