Antena 3 CNN Actualitate Social Fost prefect PNL a omorât un om. Bărbatul din Constanța se urcase beat la volan

Fost prefect PNL a omorât un om. Bărbatul din Constanța se urcase beat la volan

Fostul prefect liberal de Constanţa, Ioan Albu, a ucis un om după ce s-a urcat băut la volan. După ce a pierdut controlul, a intrat pe contasens şi a izbit din plin o maşină condusă regulamentar. În urma impactului violent, maşina lovită s-a rostogolit pe camp iar şoferul a murit pe loc. 

Fost prefect PNL a omorât un om. Bărbatul din Constanța se urcase beat la volan
Sursa foto: Foto: Ioan Albu./ Facebook
17 Feb 2020   •   08:18

În momentul accidentului, fostul prefect se afla în maşină alături de tatăl său, Gheorghe Albu, fost secretar de stat PNL în Ministerul Argiculturii. Fostul prefect avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat şi este acum cercetat penal. În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani. 

La accidentul de pe DN3 între Ciocaria de Sus și Ciocârlia de Jos au intervenit pompierii Detașamentului Medgidia cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanta smurd b. La fata locului a mai fost alocata o ambulanta terapie intensiva mobila. Accidentul a avut loc între 2 autoturisme, au rezultat doua victime din care una încarcerata. Pompierii au reușit extragerea bărbatului însă acesta a fost declarat decedat. Cel de al doilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close