Antena 3 CNN Actualitate Social Funcționară din Primăria Timișoara, acuzată de primar că a stat pe Facebook în loc să muncească

Funcționară din Primăria Timișoara, acuzată de primar că a stat pe Facebook în loc să muncească

Situație fără precedent la Primăria Timișoara. O funcționară este acuzată de primar că a stat mai mult pe Facebook decât să muncească.

Funcționară din Primăria Timișoara, acuzată de primar că a stat pe Facebook în loc să muncească
10 Feb 2020   •   16:02

Primarul Nicolae Robu susține că femeia a lucrat doar două ore într-o lună, preferând siteurile de socializare și lifestyle.  

Edilul a depus o sesizare, în care susține că funcționara din cadrul Biroului Salubrizare a lucrat doar zece zile într-o lună. De partea cealaltă, femeia neagă acuzațiile și îl acuză pe primar de hărțuire.  

Potrivit edilului, Mirela Toc a lucrat doar 2,5% din timpul în care a fost la serviciu, în luna decembrie.  Cât timp a stat funcționara pe rețelele de socializare și pe alte site-uri: Facebook – 42 ore, 30 min Yahoo mail – 8 ore, 30 min Twitter.com – 8 min Instagram – 3 min Relatii.net – 5 min epochtimes – romania.net – 15 min opiniatimisoarei.ro – 8 min eva.ro – 2 min farmec.ro – 35 min kudika.ro – 1 min renasterea.ro – 1,5 min laclasa.ro – 6 min andreearaicu.ro – 6 min, scrie libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: nicolae robu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close