Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriel Oprea: Cer iertare familiei polițistului Gigină. E o tragedie prin care trebuie să trec cu demnitate

Gabriel Oprea: Cer iertare familiei polițistului Gigină. E o tragedie prin care trebuie să trec cu demnitate

Gabriel Oprea: Cer iertare familiei polițistului Gigină. E o tragedie prin care trebuie să trec cu demnitate
de S.T.    |    17 Oct 2016   •   10:57

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Națională și ministru al Afacerilor Interne, s-a prezentat, luni, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), fiind citat în dosarul privind moartea agentului Bogdan Gigină.

„Această cruce pe care o s-o duc toată viața. Este o tragedie. Eram în timpul serviciului, veneam de la o instituție parteneră și a căzut aici, la câteva sute de metri(…). Nu se grăbea nimeni. Cer iertare familiei. Știu ce înseamnă să ai un deces în familie. Am trecut prin așa ceva. Repet, nu veneam de la restaurant, nu veneam de la cârciumă, veneam de la serviciu(…). E o tragedie prin care trebuie să trec cu demnitate. Este foarte greu! Și pentru părinții lui Bogdan care și-au îngropat copilul. E foarte greu pentru familia lui Gigină, pentru familia polițiștilor!

S-a oprit mașina, iar polițistul de pe mașina care ne însoțea ne-a făcut semn să plecăm. Nu ne-am dat seama de accident, nu am știut de accident. Am aflat de accident la un sfert de oră”, a spus fostul ministru, luni, la ieșirea de la sediul DNA.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close