Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini cutremurătoare de la un alt protest din București. Mai mulți jurnaliști au fost atacați cu cocktailuri Molotov

Imagini cutremurătoare de la un alt protest din București. Mai mulți jurnaliști au fost atacați cu cocktailuri Molotov

Imagini cutremurătoare de la un alt protest din București. Mai mulți jurnaliști au fost atacați cu cocktailuri Molotov
15 Aug 2018   •   21:44

Din 2012, România se confruntă cu proteste violente, în care sunt implicați jandarmii.

La protestul din 2012, din Piața Universității, una dintre victime a fost Ionuț Șandru, care a avut nenumărate operații după incident, tocmai pentru că în confruntarea cu jandarmii lucrurile au scăpat de sub control.

La protest au fost prezenți și mai mulți jurnaliști care au trecut prin clipe șocante.

”Era pe 15 ianuarie, când protestul se mutase în Piața Universității și știam de la jandarmi că undeva în spatele nostru este o bandă de ultrași de la echipele de fotbal. La un moment dat am fost atenționați de jandarmi că se va întâmpla ceva. Ne-am trezit peste mașină cu cocktailuri Molotov. Colegul meu a luat foc la propriu, un coleg de la o altă televiziune a fost rănit”, a declarat Carmina Pricopie.

Antena 3 a prezentat imaginile cutremurătoare de la protestele din 2012.

În 15 ianuarie 2012 în Piața Universității au avut loc proteste împotriva guvernului Boc-Băsescu. Între intervalul orar 21:03-21:05, în 3 locuri diferite, simultan, pe Splaiul Unirii, au fost provocate mai multe incendii.

Protestele se desfășurau pașnice, iar circulația nu fusese blocată până la acel moment.

Niște tineri provoacă incediile la câteva sute de metri de protste, dintre care unul chiar pe bulevard. Protestatarii au început să oprească circulația, iar totul s-a întâmplat sub nasul a două echipaje de poliție care nu au intervenit.

×
Subiecte în articol: imagini protest jurnalisti cocktail Molotov
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close