Antena 3 Actualitate Social Imagini șocante surprinse în trafic de o cameră de bord! „Ia uite, mamă!” (VIDEO)

Imagini șocante surprinse în trafic de o cameră de bord! „Ia uite, mamă!” (VIDEO)

22 Ian 2020   •   15:20
Imagini șocante surprinse în trafic de o cameră de bord! „Ia uite, mamă!” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video

Un şofer care circula pe Valea Oltului a fost într-un real pericol, dar a oprit inspirat maşina atunci când a văzut venind pe contransens un TIR. Scena a fost surprinsă de camera de pe bord.

După cum reiese şi din imaginile care au fost postate ulterior pe YouTube, o tragedie s-ar fi putut întâmpla pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, marţi, 21 ianuarie, dacă un şofer nu s-ar fi oprit pe marginea drumului ca să evite un accident. 

Conducătorul unui TIR, care se îndrepta spre Sibiu, s-a angajat într-o depăşire riscantă, în zona bălţii Proieni, o zonă cu drum drept şi vizibilitate, unde se circulă de obicei cu mare viteză şi unde, de asemenea, au loc şi foarte multe accidente rutiere grave. 

Pe fundal se aud mai multe voci: a unui copil mic, un pic agitat, apoi o voce de femeie, probabil mama care încearcă să-l liniştească oferindu-i apă şi a cărei primă reacţie când vede venind pe contrasens TIR-ul este: „Ia uite, mamă...!”. Iar la întrebarea micuţului: „Ce e?”, se aude o voce de bărbat, a şoferului: „Ia uite, mă!”, după care trage maşina pe dreapta drumului, aproape de bordură şi opreşte, scrie adevarul.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close