x close

Ion Cristoiu: Iohannis parcă face reclamă la sacouri. E un om de imagine, făcut în laborator

03 Apr 2020   •   19:22
Ion Cristoiu: Iohannis parcă face reclamă la sacouri. E un om de imagine, făcut în laborator sursă foto: captură Antena 3

Ion Cristoiu spune că șeful statului este un om de imagine și nu inspiră încredere, motiv pentru care oamenii se bazează pe specialiști precum Raed Arafat sau Streinu Cercel

”Trebuie să fii înnăscut să fii conducător. Din nenorocire, nici Klaus Iohannis și nici Ludovic Orban nu emit această impresie de siguranță. Îmi spunea cineva, făcea o comparație, Klaus Iohannis parcă face reclamă la sacouri, bibilit are grijă, îi spun consilierii să se uite în dreapta, în stânga, dar nu emite acea forță. 

E sigur că românii, după ce l-au votat de două ori, l-au mirosit acum. E om de imagine, făcut în laborator, făcut comercial, se vede la confruntarea cu războiul.

La Ludovic Orban este o glumă să îi ceri să ne inspire încredere, el poate să ne cânte la mandolină, să facă curte cucoanelor la sindrofii, să ne pună în pahare, dar la nivel de încredere nu o face.”, spune jurnalistul la "Gândurile lu Cristoiu".

Citeşte mai multe despre:

ion cristoiu Klaus Iohannis
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati