x close

Ionuț se afla în trafic când a văzut un șofer de TIR că aruncă gunoiul pe jos. I-a atras atenția, dar în zadar. Ce a urmat este incredibil: „Foarte bine ai făcut!”

28 Feb 2020   •   20:06
Ionuț se afla în trafic când a văzut un șofer de TIR că aruncă gunoiul pe jos. I-a atras atenția, dar în zadar. Ce a urmat este incredibil: „Foarte bine ai făcut!” Foto: Facebook

Ionuț se afla în trafic când a văzut un șofer de TIR că aruncă gunoiul pe jos direct din cabină pe drum S-a întâmplat pe DN 73, în apropiere de comuna Cristian.

I-a atras atenția, dar s-a ales doar cu șicanări. Așa că a luat o altă decizie. 

A coborât din mașină, a strâns gunoiul și l-a trimis prin curierat firmei care deține TIR-ul, în speranța că reprezentanții acesteia își vor educa mai bine angajații. 

„Am decis să le fac un cadou celor de la compania de transport, fiindcă poate așa reușim să schimbăm mentalități și să îi motivăm și pe alții să ia atitudine. Am sunat și la 112 , când s-a întâmplat incidentul, doar ca mare lucru nu am rezolvat, mi-au zis să merg să fac reclamație și să atașez dovezile. Nu mă interesa să-l sancționeze pentru șicanarea din trafic, dar măcar pentru că a aruncat gunoiul pe marginea drumului”, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook, alături de mai multe fotografii.

Internauții l-au felicitat pentru inițiativa sa: „Foarte bine ai făcut!”. 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati