Antena 3 CNN Actualitate Social Laurențiu din Suceava avea un secret teribil. În apartamentele închiriate de el, bărbatul deținea o adevărată rețea

Laurențiu din Suceava avea un secret teribil. În apartamentele închiriate de el, bărbatul deținea o adevărată rețea

Un bărbat din Suceava a fost trimis în judecată, după ce s-a aflat că în trei apartamente închiriate de el în Suceava se practica prostituția.

Laurențiu din Suceava avea un secret teribil. În apartamentele închiriate de el, bărbatul deținea o adevărată rețea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Ian 2020   •   12:53

Una dintre fetele care practicau prostituția, concubina sa, este și ea inculpată în dosar, pentru proxenetism, dar și pentru că ar fi participat direct la racolarea unei minore pentru partide de sex.

Laurențiu-Relu Fierar a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru mai multe capete de acuzare. Cel mai important este legat de faptul că, în perioada aprilie-mai 2019, Fierar ar fi recrutat o minoră de 16 ani, pe care a constrâns-o să practice prostituția. Din datele structurilor de combatere a crimei organizate rezultă că fata era adusă foarte des de la Ciprian Porumbescu în municipiul Suceava, într-un apartament de pe strada Samoil Isopescu, unde era supravegheată în timp ce practica prostituția, banii ajungând ulterior integral la Laurențiu-Relu Fierar, dar și la Răscol Florentina, concubina sa.

Cum este vorba de o minoră, cei doi vor fi judecați acum pentru infracțiunea de trafic de minor, scrie Monitorul de Suceava

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close