Antena 3 CNN Actualitate Social Mama lui Bogdan Gigină, atac dur la adresa lui Gabriel Oprea: ”Ești un criminal, locul tău nu mai poate fi printre oameni”

Mama lui Bogdan Gigină, atac dur la adresa lui Gabriel Oprea: ”Ești un criminal, locul tău nu mai poate fi printre oameni”

Mama lui Bogdan Gigină, atac dur la adresa lui Gabriel Oprea: ”Ești un criminal, locul tău nu mai poate fi printre oameni”
03 Iul 2018   •   16:08

Mama poliţistului Bogdan Gigină îl atacp dur pe Gabriel Oprea după ce acesta a revenit în politică.

”Gabriel Oprea, tu nu înţelegi că eşti un criminal, că ai distrus vieţi, ai călcat în picioare destine, că locul tău nu mai poate fi între oameni, pentru că tu nu te numeşti om?”, a scris Carmen Gigină. Ea spune că citit transcrierile convorbirilor de pe stațiile de emisie recepție ale Brigăzii de Poliţie Rutieră şi a constatat existenţa unor abuzuri.
”După doi ani şi jumătate au fost în sfârşit desecretizate convorbirile existente pe staţiile de emisie recepţie ale Brigăzii de Poliţie Rutieră. Citindu-le, ne-am îngropat copilul. Pentru a câta oară? Ştiam de la Bogdan de aceste abuzuri care se făceau zilnic, dar… citind amănunt, am înţeles cât de mult ne-a protejat copilul nostru. Citesc stupefiată pe Messenger cum copila domnului Gabriel Oprea îmi descrie situaţia lor familială… CÂT DE GREU LE ESTE, CÂTĂ LIPSĂ DE ARMONIE. Citesc şi nu pot să cred! Mi-aş dori ca aceşti copii să trăiască în preajma noastră o zi şi poate… aşa vor înţelege ce trăim noi şi cât de distrusă este familia noastră”, scrie Carmen Gigină pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea Bogdan Gigină atac criminal
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close