Antena 3 CNN Actualitate Social Marian Godină, revoltat după moartea violentă a unui polițist: Unde se termină numărătoarea, pentru a fi apăraţi de lege?

Marian Godină, revoltat după moartea violentă a unui polițist: Unde se termină numărătoarea, pentru a fi apăraţi de lege?

Marian Godină, revoltat după moartea violentă a unui polițist: Unde se termină numărătoarea, pentru a fi apăraţi de lege?
Sursa foto: Foto: Facebook/Marian Godina
de M.Z.    |    21 Iul 2017   •   13:27

Polițistul Marian Godină a postat pe o rețea de socializare, vineri, o imagine cu mai mulţi oameni ai legii care au murit în timpul serviciului și întreabă ”Unde se termină numărătoarea... pentru a fi apărați de lege?”.

Postarea lui Godină vine la scurt timp după ce un poliţist a fost ucis cu violenţă în gara Burdujeni din Suceava

În imaginea postată de Marian Godină sunt cinci poliţişti care şi-au pierdut viaţa la datorie. Primul din stânga sus este poliţistul Sorin Vezeteu din judeţul Suceava, decedat noaptea de joi spre vineri, 21 iulie. În dreapta sus, este Gheorghe Nistor din Vişeul de Jos, judeţul Maramureş, un poliţist ucis pe 4 ianuarie 2017 în biroul său, prin mai multe lovituri de cuţit, potrivit adevarul.ro.

O altă imagine, dreapta jos, e a poliţistului Bogdan Gigină, decedat în timp ce gonea cu motocicleta în coloana fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. Poliţistul din mijloc, rândul de jos, este Gheorghe Ionescu, poreclit "Dulăul", ucis cu maşina de către cetăţeanul turc Abdullah Atas.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close