Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia cutremurătoare a unui asistent social din Timișoara: Plângeam în hohote, e aşa o tragedie!

Mărturia cutremurătoare a unui asistent social din Timișoara: Plângeam în hohote, e aşa o tragedie!

Șefa Direcţiei de Asistenţă Sovială, Rodica Surducan, a făcut mărturii sfâșietoare despre cazurile pe care le vede zi de zi în Timișoara. Aceasta a vorbit despre cazul unei bătrâne de 91 de ani a cărei dorință era să își vadă fiul de 74 de ani care se afla în fază terminală la OncoHelp.

Mărturia cutremurătoare a unui asistent social din Timișoara: Plângeam în hohote, e aşa o tragedie!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Apr 2020   •   18:52

“O bătrânică de 91 de ani ne-a spus: „Nu vreau, maică, nimic de la voi. Vă rog frumos, am un fiu de 74 de ani, care este la OncoHelp, în fază terminală. Şi aş vrea să-l mai văd o dată“. 

Sigur că nu se poate deplasa. Imediat am intermediat prin video o întâlnire între fiul doamnei şi această femeie bătrână. Şi am plâns toţi! Plângeam în hohote, nu ne-a venit să credem. 

Lumea trăieşte aşa o tragedie. Sunt mii de persoane cu tot felul de probleme. Şi nu doar cu vârstnicii. Acum avem o mămică, e gravidă, ne-a sunat că nu vrea niciun medic de familie să se ducă la ea. Tuturor le este frică. Ce vină are ea că a rămas însărcinată, ea a venit din Franţa. Am dirijat-o spre DGASP”, a spus Surducan, pentru Adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close