Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia şoferului care a provocat tragicul accident din Tulcea: „Eram mândru de maşină. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat”

Mărturia şoferului care a provocat tragicul accident din Tulcea: „Eram mândru de maşină. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat”

Mărturia şoferului care a provocat tragicul accident din Tulcea: „Eram mândru de maşină. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat”
13 Aug 2019   •   14:55

Marcel Radu, un tânăr în vârstă de 39 de ani din localitatea tulceană Luncaviţa este tânărul care duminică, 11 august, în timp ce conducea un autoturism BMW M6 pe DE 87, la ieşirea din comuna tulceană Văcăreni, din cauza vitezei excesive.

Marcel Radu, de 39 de ani, a fost audiat de oamenii legii din Tulcea cu privire la cauzele producerii accidentului care a avut loc duminică şi care s-a soldat cu moartea a trei oameni. El le-a spus anchetatorilor că a făcut-o din teribilism şi că era mândru de maşină, un BMW argintiu, care însă a luat foc în urma impactului. Tulceanul a spus că îi pare rău de faptul că din cauza lui au murit trei oameni, adăugând că a fugit de la locul tragediei pentru că s-a speriat, potrivit Adevărul.

Citește Și Cine este şoferul care a provocat tragicul accident, în timp ce în mașină se făcea live pe Facebook: „Este cazul clasic al românului care s-a îmbogăţit rapid în străinătate”

×
Subiecte în articol: Tulcea masina accident BMW
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close