x close

Medic român, reacție incendiară despre cei care poartă mască împotriva coronavirusului: Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic

26 Feb 2020   •   18:51
Medic român, reacție incendiară despre cei care poartă mască împotriva coronavirusului: Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic foto: captura video

Doctorul Răzvan Constantinescu a scris pe pagina sa de Facebook că se oferă voluntar pentru a fi infectat „cu virusul vieţii”. În acest fel, controversatul doctorul spune că vrea să transmită un mesaj românilor care poartă mască pentru a se apăra de coronavirus. El îi numeşte pe aceştia „imbecili”.

„Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este uşor de manipulat. Ea nu poate înţelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienţi cu insuficienţă cardiacă severă, BPOC, imunodeprimaţi (aş adăuga eu, şi cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie).

Generaţia ”i-phone” poartă barbă şi glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu ştiu ce ţară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-şi facă rost de vreo leucemie şi apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Şi atunci de ce vă isterizaţi, glezno-barbişoanelor?”, e mesajul publicat de Constantinescu pe Facebook.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati