Medicii au fost chemați la o tentativă de sinucidere în județul Vaslui, dar când au ajuns acolo au făcut o descoperire cumplită

22 Aug 2019   •   15:04
Medicii au fost chemați la o tentativă de sinucidere în județul Vaslui, dar când au ajuns acolo au făcut o descoperire cumplită Foto: Antena3.ro

Medicii au fost chemați la o tentativă de sinucidere în localitatea Giurcani, din județul Vaslui, dar când au ajuns acolo au făcut o descoperire cumplită. 

Cadrele medicale au fost alertate la 112 de o persoană care a anunţat că vecina sa a încercat să-şi pună capăt zilelor înghiţind mai multe medicamente. La faţa locului a intervenit un echipaj care a preluat-o pe femeie şi au condus-o la Spitalul Muncipal de Urgenţă ”Elena Beldiman” Bârlad. 

Pe drum, cadrele medicale, au încercat să afle ce a determinat-o pe femeie să recurgă la gestul extrem. Femeia le-a povestit cadrelor medicale ca a decis să-şi pună capăt zilelor după ce a aflat că soţul ei a abuzat sexual pe una dintre cele două fete pe care le aveau în plasament. Cei doi soţi sunt asistenţi maternali profesionişti în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui şi aveau în grijă două fete în vârstă de 12, respectiv 14 ani. Imediat cadrele medicale de pe ambulanţă au alertat poliția, scrie Adevărul. 

Parteneri
x close