Antena 3 CNN Actualitate Social Noi vouchere la Primăria Capitalei! Cine va beneficia și ce condiții trebuie îndeplinite

Noi vouchere la Primăria Capitalei! Cine va beneficia și ce condiții trebuie îndeplinite

O parte dintre bucureșteni pot beneficia de eco-vouchere.

Noi vouchere la Primăria Capitalei! Cine va beneficia și ce condiții trebuie îndeplinite
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    29 Ian 2020   •   11:33

„Noi vouchere la Primăria Capitalei! 5000 de vouchere a câte 9000 de RON pt posesorii de mașini nonEuro, Euro1, Euro 2, ce au domiciliul în zona centrală a orașului!

Proiectul tocmai ce ne-a venit pe ordinea de zi suplimentară în Comisia de Ecologie și Protecția Mediului și va fi pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Consiliului General”, a scris consilierul general USR Alexandru Gâdiuţă pe pagina sa de Facebook.

Eco-voucherele vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de autoturisme noi cu norme de poluare care să asigure un nivel redus de emisii – EURO 6, non-diesel, electrice sau hibride, alte mijloace alternative de locomoție, noi, non-diesel sau electrice, obiecte electrocasnice cu clasa energetică superioară (aparate frigorifice, maşini de spălat rufe/vase, uscător de rufe, aparate de aer condiționat, plite electrice, cuptoare electrice, aspiratoare) sau electronice (televizoare, DVD Player, Blue-Ray player, stații de lucru, monitoare pentru stații de lucru, laptop, tableta, imprimante laser/inkjet).

×
Subiecte în articol: vouchere
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close