Antena 3 CNN Actualitate Social O companie din Sibiu confecționează tacâmuri pentru marile case regale ale lumii

O companie din Sibiu confecționează tacâmuri pentru marile case regale ale lumii

O companie sibiană vrea să înregistreze la OSIM marca Sussex Royal, denumire asociată cu prințul Harry al Marii Britanii și soția sa Meghan. Firma dorește să lanseze pe piață o prima linie de tacâmuri de lux sub acest brand.

O companie din Sibiu confecționează tacâmuri pentru marile case regale ale lumii
29 Feb 2020   •   18:31

Liliana Lăzureanu are două mari pasiuni: obiectele de uz casnic, în special tacâmurile şi monarhia. Conduce în Sibiu o companie care este urmasa primei fabrici de cutite si otelarii din Transilvania fondata in 1923. De-a lungul timpului a fost furnizor pentru mai multe case regale, iar acum s-a gandit să solicite inregistrarea marcii Royal Sussex pe teritoriul României.

Tacâmurile companiei sibiene sunt lucrate în argint sau inox şi respectă trandul fiecarei perioade. Modelele de tacâmuri fabricate la Sibiu în perioada interbelică sunt și acum comercializate cu succes. Mai ales cele care ajungeau la Casa Regală a României.

Sussex Royal a fost până recent brandul prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan. odată ce au părăsit casa regală, ei şi-au dosrit să îl păstreze. Însă regina Elisabeta a II-a a cerut eliminarea cuvântului "royal" - în traducere "regal" - din acest brand.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close