Antena 3 CNN Actualitate Social O tânără din România, adoptată în America în copilărie, și-a găsit familia biologică prin intermediul unei pagini de Facebook: „Abia aștept să-i cunosc pe fiecare în parte”

O tânără din România, adoptată în America în copilărie, și-a găsit familia biologică prin intermediul unei pagini de Facebook: „Abia aștept să-i cunosc pe fiecare în parte”

Sorina a fost adoptată în copilărie de către o familie din statul american Alaska și în prezent, prin intermediul paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children“, tânăra și-a găsit familia biologică.

O tânără din România, adoptată în America în copilărie, și-a găsit familia biologică prin intermediul unei pagini de Facebook: „Abia aștept să-i cunosc pe fiecare în parte”
Sursa foto: sursă foto: Facebook- The never forgotten Romanian children
07 Ian 2020   •   17:06

Anunțul tinerei care își căuta familia a fost distribuit masiv, iar în scurt timp Sorina și-a găsit familia biologică în Mehedinți.

„Am fost adoptată din România și de ceva timp eram în căutarea familiei mele biologice. Prin intermediul câtorva cunoștințe am aflat de această minunată pagină dedicată nouă, copiilor adoptați din România și fără nici o ezitare am scris și eu pentru ajutor cu găsirea rudelor mele. La scurt timp anunțul meu a fost făcut public și imediat a început să fie foarte mult distribuit. MULȚUMESC tuturor pentru rugăciunile și frumoasele gânduri, deasemenea pentru tot ajutorul și susținerea acordată. Mi-am găsit cu bine familia biologică din BĂLĂCIȚA, județul Mehedinți. Abia aștept să-i cunosc pe fiecare în parte!! Cu mult drag, VĂRZARU Monica Sorina xx”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children”.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close