Antena 3 CNN Actualitate Social PENSII 2019. Zeci de mii de pensionari vor avea pensiile crescute de la 1 aprilie. Anunțul făcut de Olguța Vasilescu

PENSII 2019. Zeci de mii de pensionari vor avea pensiile crescute de la 1 aprilie. Anunțul făcut de Olguța Vasilescu

PENSII 2019. Zeci de mii de pensionari vor avea pensiile crescute de la 1 aprilie. Anunțul făcut de Olguța Vasilescu
31 Mar 2019   •   22:49

PENSII 2019. Olguța Vasilescu a declarat în exclusivitate că de la 1 aprilie, pensiile pentru care s-a terminat recalcularea se vor mări. 

PENSII 2019. Câteva zeci de mii de pensionari, pentru care s-a terminat recalcularea pe legea 221/2018, vor avea, începând de mâine, pensiile mărite cu 35 la sută," este anunțul Olguței Vasilescu. 

PENSII 2019. Marius Budai, actualul ministru al Muncii, a declarat la Antena 3 că de luni se va face plata aferentă lunii aprilie, iar până pe 15 toți pensionarii vor avea banii acasă.

”Începând de luni facem plata aferentă lunii aprilie, până pe 15 aprilie toți pensionarii vor avea banii acasă, indiferent de forma de plată. Într-adevăr, sunt creșteri spectaculoase pentru cei din grupele I și II de muncă, cărora ni li s-a acordat punctaj. Sunt peste 33.000 de decizii deja expediate, majoritatea din ele sunt deja și puse în plată. Suntem în dinamica pe care mi-am dorit-o, de aceea le mulțumesc colegilor de la Casele de pensii. S-a lucrat 24 din 24, iată că acum suntem în postura să dăm vești foarte bune acestei categorii de pensionari. Acea majorare de la 1 septembrie, în ciuda declarațiilor panicoase a colegilor din Opoziție, banii sunt prinși în buget” a anunțat ministrul Muncii.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close