Antena 3 CNN Actualitate Social Poliţist lovit cu cătuşele în cap de un adolescent, într-un bar la Horezu: "L-a zgâriat pe cap"

Poliţist lovit cu cătuşele în cap de un adolescent, într-un bar la Horezu: "L-a zgâriat pe cap"

Un poliţist a fost lovit, în cap, de un tânăr scandalagiu cu o pereche de cătuşe. Incidentul s-a petrecut într-un bar din oraşul Horezu, unde mai mulţi tineri băuţi, s-au bătut crunt şi au spart sticle şi pahare. 

Poliţist lovit cu cătuşele în cap de un adolescent, într-un bar la Horezu: "L-a zgâriat pe cap"
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Feb 2020   •   08:43

Un poliţist chemat să aplaneze un conflict violent izbucnit într-un local din oraşul Horezu - Vâlcea a fost agresat de unul dintre scandalagii. Episodul s-a consumat într-un local aflat la intrarea dinspre Râmnicu Vâlcea în oraşul Horezu, unde au mai avut loc şi în trecut fapte similare. 

Doar că de această dată unul dintre poliţiştii chemaţi să aplaneze conflictul s-a numărat şi el printre victime. Mai mulţi tineri s-au îmbrâncit în local şi au spart mai multe sticle şi pahare. 

„Când l-a încătuşat pe unul dintre tinerii recalcitranţi, acesta având doar o cătuşă la mână s-a zbătut şi l-a  zgâriat pe cap, pe poliţist. Nu a fost vorba despre o bătaie în bar, nişte tineri s-au împins şi au spart câteva sticle, iar ulterior au plătit daunele şi s-au împăcat cu patronul. Nici distrugere nu a fost. Procurorul de caz va fi cel care va stabili dacă este vorba de ultraj sau nu, rămâne de dovedit dacă a fost sau nu intenţie în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvâmt potrivit adevarul.ro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close