Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea uimitoare din spatele acestei poze. Par o familie, dar adevărul este de fapt altul: Ni s-a spus că aceasta ar fi varianta cea mai bună

Povestea uimitoare din spatele acestei poze. Par o familie, dar adevărul este de fapt altul: Ni s-a spus că aceasta ar fi varianta cea mai bună

În 2017 un cuplu de lesbiene din Massachusetts, KC și Lena Currie, l-au adoptat pe micuțul Joey care avea doar 18 luni. Femeile l-au cunoscut la un eveniment de adopție organizat de asociația ”Children’s Friend” din Worcester și a fost dragoste la prima vedere între cei trei. Peste un an, el era oficial fiul lor.

Povestea uimitoare din spatele acestei poze. Par o familie, dar adevărul este de fapt altul: Ni s-a spus că aceasta ar fi varianta cea mai bună
Sursa foto: Foto: Lena Currie/ Facebook
de M.V    |    07 Feb 2020   •   10:35

"Am văzut o poză cu Joey și ni s-a spus că aceasta ar fi cea mai bună variantă. Avea doar 18 luni la vremea aceea, a spus Lena pentru Good Mourning America. 

La scurt timp după ce Joey a fost adoptat, cuplul a primit un apel că fratele mic al lui Joey, Noah, avea nevoie și el de o casă. Băiețelul avea doar șase săptămâni. Cuplul l-a luat fără să se gândească.

KC și Lena s-au căsătorit în 2013 și au decis să adopte copiii care au nevoie de dragoste pentru a-și face o familie. Într-adevăr erau o familie fericită, iar la o lună după ce l-au luat pe Noah, au fost chemați din nou de către agenția de adopție cu privire la fratele mai mic al celor doi, Logan. Logan locuia cu o familie de plasament, dar planurile lor de a-l adopta nu au reușit. Băiatul era fără casă. Întrucât îi aveau deja pe cei doi frați ai săi, KC și Lena au decis să-l ia și pe el.

Pe 22 noiembrie 2019, adoptarea lui Logan și Joey de către KC și Lena a fost finalizată la curtea din Worcester. Cei trei copii au acum doi părinți legali, ale căror inimi sunt pline de atâta dragoste și compasiune față de ei.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close