Antena 3 CNN Actualitate Social Producătorii de hârtie igienică nu mai fac față: Lucrăm non-stop! E fără precedent ce se întâmplă

Producătorii de hârtie igienică nu mai fac față: Lucrăm non-stop! E fără precedent ce se întâmplă

Producătorii de hârtie igienică nu mai fac față. Şi ei încearcă să-şi limiteze producţia de teamă ca muncitorii să nu se îmbolnăvească, iar alţii lucrează deja la capacitate maximă şi susţin că nu mai fac faţă cererii uriaşe. 

Producătorii de hârtie igienică nu mai fac față: Lucrăm non-stop! E fără precedent ce se întâmplă
Sursa foto: Foto: Pixabay
18 Mar 2020   •   11:17

”Chiar nu pot să-mi explic de ce cumpără toată lumea hârtie igienică. Nu e ca şi cum vor folosi brusc mai multă. Iar cererea mare poate bloca lanţul de aprovizionare”,  a declarat Tom Sellars, şeful unei companii care produce hârtie igienică din Wisconsin, potrivit CNN. 

”Lucrăm deja 24 din 24, 7 zile din 7. Avem deja capacitate maximă. Nu e ca şi cum putem să apăsăm pe un buton şi să mărim capacitatea. Cred că în momentul asta magazinele se bazează pe stocurile din depozite, până când vor primi marfă nouă de la producători”, a mai spus Sellers.

Managerii se tem şi pentru sănătatea angajaţilor. Sunt peste 6500 de persoane infectate cu noul coronavirus în SUA şi 116 morţi. 

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close