Antena 3 CNN Actualitate Social Raed Arafat: Sunt 26 de răniți în accident din Brașov, din care o victimă în stare critică

Raed Arafat: Sunt 26 de răniți în accident din Brașov, din care o victimă în stare critică

Raed Arafat: Sunt 26 de răniți în accident din Brașov, din care o victimă în stare critică
de M.Z.    |    17 Iun 2016   •   17:52

Secretar de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat vineri, la Antena 3, că în accidentul de autocar din Brașov sunt 26 de răniți, dintre care unul în stare critică, iar alți doi în stare mai puțin gravă.

De asemenea, ”23 de răniți sunt în stare de cod verde”, ceea ce înseamnă cazuri relativ ușoare, a spus Raed Arafat, vineri, într-o intervenție telefonică la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Haos total după tragicul accident produs în Braşov. Autorităţile nu ştiu nici acum să spună câţi pasageri erau în autocar şi nici câte locuri avea acesta.

Ce ştim sigur e că sunt patru persoane moarte.

Citiți și Câți pasageri erau în microbuzul răsturnat la Brașov. Autoritățile se contrazic în declarații

Un autocar a fost implicat vineri într-un grav accident rutier pe DN1 Braşov - Făgăraş, între localităţile Perşani şi Vlădeni, din județul Brașov.

Trei adulți și un copil au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă, peste parapetele care separă sensurile de mers.

În afară de cele patru persoane decedate, mai sunt două în stare foarte gravă şi alte şapte cărora li s-au acordat asistenţă medicală la locul accidentului. Ulterior, ele au fost transportate la spital.

Microbuzul răsturnat transporta copii de la ansamblul folcloric HORA din Iași

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close