Antena 3 CNN Actualitate Social Reacția reprezentanților CFR, după ce trenul Timişoara - Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum

Reacția reprezentanților CFR, după ce trenul Timişoara - Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum

Reacția reprezentanților CFR, după ce trenul Timişoara - Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum
Sursa foto: sursa foto: banatenii.ro
18 Iul 2017   •   16:17

Aproape 300 de oameni care au rămas în câmp cu trenul Timișoara – București. Legătura cu vagoanele s-a rupt, însă mecanicii celor două locomotive și-au continuat drumul. Pasagerii au fost abandonați mai bine de o oră, în apropierea unei localități din județul Olt, potrivit libertatea.ro.

O echipă de la Revizoratul de siguranţă a circulaţiei analizează cauzele tenhice „şi va stabili vinovăţiile, dacă există”.

Directorul general adjunct al CFR Călători, Adrian Vlaicu spune că „în acest moment, o echipă de la Revizoratul de siguranţă a circulaţiei din zona Bucureşti este în depoul Bucureşti Călători şi aşteaptă remizarea celor două locomotive pentru aspectarea tehnică. Vor face o cercetare tehnică, dar şi a partidei de tren, a partidei de locomotivă, a celor doi mecanici care erau pe locomotivele din capul trenului şi abia după aceea se va putea stabili o cauză clară a ruperii aparatului de tracţiune dintre locomotivă şi tren şi eventualele vinovăţii, dacă acestea există”.

„Știți ce înseamnă tragerea semnalului de alarmă? Ceva similar s-a întâmplat și în acest caz, trenul a frânat automat. Cauza frânării este în analiză. Ulterior, locomotiva a efectuat procedurile necesare pentru a verifica dacă mai funcționează sistemul de frânare”, au declarat eprezentanții CFR Călători.

×
Subiecte în articol: reactie CFR tren vagoane pierdut
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close