Antena 3 Actualitate Social Scandal la un centru de carantină din Prahova. Oamenii vor să iasă din camere

Scandal la un centru de carantină din Prahova. Oamenii vor să iasă din camere

22 Mar 2020   •   20:31
Scandal la un centru de carantină din Prahova. Oamenii vor să iasă din camere

Incidente zilnice la un centru de carantină din Prahova. Oamenii vor să iasă din camere și urlă zilnic ca să atragă atenția.

Unul dintre indivizii aflați în carantină a aruncat chiar cu droguri pe geam, iar poliția s-a autosesizat în acest caz.

”Facem precizarea că urmare a incidentului din data de 16.03.2020 când o persoana de sex bărbătesc a fost depistata cand a aruncat pe geamul din spatele hotelului, în parcul de la benzinăria OMV Petrom km un pachet de ţigări în care, ulterior a fost identificata o substanţă vegetala ce părea a fi canabis şi o punga în care se aflau foite de hârtie pentru confecţionat ţigări, BCCO Ploieşti a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 4 alin 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, dosar care a fost înaintat DIICOT Ploieşti spre competenta soluţionare. Precizam faptul ca persoana în cauza este în carantină din data de 14.03.2020 fiind sosit din Italia”, potrivit IJJ Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close