Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie cu repetiție! Un bătrân din Constanța a murit de pneumonie, după ce a așteptat ore în șir la Urgență

Tragedie cu repetiție! Un bătrân din Constanța a murit de pneumonie, după ce a așteptat ore în șir la Urgență

Tragedie cu repetiție la Constanța! Cazul femeii care a așteptat 16 ore pe holul secției de Urgență ca să fie tratată a scos la iveală un alt caz petrecut în urmă cu câteva luni, în același spital.

Tragedie cu repetiție! Un bătrân din Constanța a murit de pneumonie, după ce a așteptat ore în șir la Urgență
Sursa foto: sursă foto:pixabay.com
14 Feb 2020   •   11:24

Cazul bătrânului de 70 de ani a fost scos la iveală de familie, care a dorit ca povestea să fie cunoscută.

La sfârșitul lunii septembrie, bărbatul s-a simțit rău și a sunat la 112. A venit ambulanța și l-a dus direct la spital. 

Doar că bătrânul a rămas pe targă și a așteptat trei ore până a fost prima dată consultat. Seara, bărbatul își cheamă fiul în ajutor, spunându-i că nu se descurcă singur și că nu este băgat în seamă de nimeni.

Bărbatul a venit într-un suflet și a cerut socoteală personalului. Abia un sfert de oră mai târziu, bărbatul era dus în sala de consultație, unde i se spune că nu are nimic și că poate merge acasă.

După 30 de ore, bărbatul cere din nou ajutor fiului spunându-i că se simte rău. L-a dus la un alt spital, unde bătrânul a fost  intubat imediat cu oxigen, iar medicul de gardă intră în alertă. Doar că de aici, din cauza lipsei aparaturii este din nou trimis la Spitalul Județean. Ca și data trecută i se spune că bărbatul este bine. După ore multe de agonie, bătrânul de 70 de ani a intrat în comă.  

Iar după alte zeci de minute, se stinge din viață din cauza unor complicații. În urma autopsiei, Mihai a aflat că tatăl său murise, de fapt, din cauza unei pneumonii care, pentru că nu a fost tratată în timp util, i-a provocat insuficiența cardiorespiratorie fatală, scrie Libertatea.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close