Antena 3 CNN Actualitate Social Un român şi-a înscenat sinuciderea ca să evadeze dintr-o închisoare din Franța

Un român şi-a înscenat sinuciderea ca să evadeze dintr-o închisoare din Franța

Un român şi-a înscenat sinuciderea ca să evadeze dintr-o închisoare din Franța
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Iun 2017   •   13:50

Florin Văcăraşu este un tânăr de 23 de ani, din municipiul Suceava care şi-a înscenat sinuciderea ca să evadeze din închisoarea din Franța în care era încarcerat.

Bărbatul a ajuns în închisoarea din oraşul Grasse, unde avea de ispăşit o pedeapsă de 15 luni de închisoare pentru fapte de furt. Acesta era considerat un deţinut normal, chiar model până la momentul încercării de evadare.

Potrivit Libertatea.ro, românul a pus la cale un plan pentru a scăpa: și-a înscenat sinuciderea, folosindu-se de un manechin, pentru a ataca gardienii atunci când intrau la el în celulă.
În timp ce gardienii făceau rondul obişnuit, au observat în celula deţinutului român un corp prăbuşit la pământ. Imediat s-a dat alarma, iar doi gardieni au pătruns pentru a-i acorda primul ajutor celui despre care credeau că a încercat să se sinucidă. Era vorba doar de un manechin, făcut din sticle de plastic şi haine. 

Până să realizeze despre ce este vorba, cei doi gardieni au fost atacaţi prin surprindere. Deţinutul care a stat ascuns în baia celulei avea într-o mână o lamă, iar în cealaltă o coadă de mătură ascuţită. Gardienii au scăpat nevătămați și l-au imobilizat imediat pe acesta.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close