Antena 3 CNN Actualitate Social Un tânăr a aflat locul unde se afla o fetiță răpită, printr-o metodă inedită. Cum a reușit

Un tânăr a aflat locul unde se afla o fetiță răpită, printr-o metodă inedită. Cum a reușit

Un tânăr a aflat locul unde se afla o fetiță răpită, printr-o metodă inedită. Cum a reușit
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Aug 2017   •   18:07

Un tânăr amator de spionaj, din Marea Britanie a folosit abilitățile sale de investigare pentru a aduce înapoi la bunicii săi, o fetiță din Statele Unite. 

Potrivit unilad.co.uk, după o serie de audieri Yvette Henley, în vârstă de patru ani, trebuia să se afle în custodia bunicilor ei, Gary și Kim Forester.

Cu toate acestea, fetița se afla încă la tatăl său, care era de negăsit, iar Yvette era în pericol,

O căutare amplă a început, însă poliția nu a reușit să găsească nicio urmă cu privire la locul unde era Yvette și tatăl ei.

Bunicii și-au lansat propria investigație, folosind Facebook pentru a afla care sunt prietenii lui Virgil și dacă vreunul dintre ei știa ceva. Așa l-au întâlnit pe Harry Brown, în vârstă de 21 de ani, care s-a împrietenit cu tatăl fetiței online, acum câțiva ani.


”Dacă ne poți ajuta în vreun fel să obținem o locație confirmată a nepoatei noastre Yvette, avem o recompensă de 2.000 de dolari. Te rog să ne ajuți. Nepoata noastră se află într-o situație foarte dificilă

Cleverul Harry a petrecut două zile vorbind online cu Virgil, descoperind că acesta era în Arizona împreună cu prietena lui Alyssa și cu micuța Yvette.

Harry s-a oferit să-i trimită lui Virgil, tatăl fetiței , o pizza la domiciliu. Virgil i-a dat detaliile precise ale motelului și numărul camerei unde locuia.


Harry a alertat imediat poliția cu privire la locul în care se afla Virgil, iar Yvette a ajuns în siguranță, în California, în grija bunicilor ei iubitori.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close